Rólunk

A WWM Studio 1995-ben született, és egyesített két ágazatot – az ipar- és a képzőművészetet.

Rajz, festészet, divat tréningek és tanfolyamok állnak rendelkezésedre 1995-óta. Nálunk valóban megtanulsz rajzolni! Stúdiónk a képzőművészet területén két célt határozott meg. Az egyik a művészeti oktatás, továbbképzés, a másik a tehetségnevelés, menedzselés. Az oktatásban kiemelt figyelmet kapott a felkészítés. Oktatási tematikánknak köszönhetően a jelentkezők közel 80%-a sikerrel veszi a felvételi, rajzalkalmassági követelményeket, és számosan már a hazai és nemzetközi művészeti közép- és felsőfokú iskolák padjait koptatják. Tevékenységünk másik eleme a menedzselés, hiszen nálunk nem áll meg az élet tanfolyamaink után. Kiemelt figyelmet fordítunk diákjainkra az oktatás után is, mivel számos megjelenési, bemutatkozási, továbbfejlesztési lehetőséget biztosítunk számukra. Ezt a fajta tevékenységet már gyermekkorban is szorgalmazzuk.


Korábban – 1981-től – WM Különleges Bőrdíszmű néven üzemelt és rendszeres kiállító volt pl: a Bőr- és Cipőhéten, vagy IPOSZ által szervezett külföldi rendezvényeken (Graz, Köln, Bécs, Erkrat). Az általa tervezett és kivitelezett bőr táskák, övek, kiegészítők, ruházatok mind zsűrizett termékek voltak és számos alkalommal irányították a divatot. Nívódíj Pályázatokon, divatbemutatókon, szakmai kiállításokon vett részt, és gyűjtött be számtalan elismerést. Rendszeres megrendelések érkeztek Balatonról, Budapesti nagyáruházaktól, Ausztriából és az Egyesült Államokból.

Ezzel párhuzamosan a kilencvenes évek elején elindult a WWM Szalon is, ami a képzőművészeti tevékenységgel foglalkozott. Éveken át működött a VII. kerületben és – egy időben – a I. kerületi Hattyúházban. Állandó kiállításoknak adott helyet, és elindította képzőművészeti oktatási tevékenységét is. A szalon helyet adott tanítványainak, és kortárs művészeknek, hogy bemutassák munkáikat.
A két profil 1995-ben egyesült WWM Studio néven, és kezdte kialakítani önálló oktatási tematikáját, sajátos álláspontját, valamint nívós iparművészeti profilját.

Néhány korábbi kiállítási helyszínünk diákjaink számára:

Fonó Budai Zeneház / Color Hungary / Dunaplaza / Bocskai Galéria / Szimpla Kert / Fővárosi Művelődési Ház / TIT Stúdió / Tető Galéria / Karinthy Szalon / Pataky Galéria / Tranzit Art Cafe / És még sok kitűnő galéria és intézmény…