Felvételi előkészítő

Rajz Felvételi Előkészítő

 

Stúdiónk 1995-óta indítja rajzi felvételi előkészítő tanfolyamát. A felkészítés minden tekintetben a folytonosságra, célirányos építkezésre, gyorsaságra törekszik.

Tanfolyamunk intenzív formában felkészíti a jelentkezőt különböző művészeti szakágazatokra. A képzés tematikusan épül stúdiónk önállóan kifejlesztett és védett tananyagára, mely egyedülálló technikákkal és korszerű ismeretekkel látja el a jelentkezőt. A felvételi vizsgákra maximális felkészítést biztosít. Kiemeljük a felkészítés szót, hiszen programunk a vizsgákon való technikai gyakorlatra is összpontosít.

Tanfolyamunkat úgy alakítottuk ki, hogy jelentkezőnk saját terveire szabhatja a képzés menetét. Nem egy átlagos felkészítői óraadásról van szó, hanem személyre szabott foglalkozásról kisebb csoportokban. A felkészítést elvégzők között számos tanítványunk hallgató a hazai és nemzetközi művészeti közép-, főiskolákon, egyetemeken textil, formatervező, belső építész, ötvös, szilikát, média design és egyéb szakokon tanul.

Nálunk akár heti 4 alkalommal is fejlesztheted tudásodat. Nem csupán a felkészítésben, de a helyes választásban, döntésedben is állunk rendelkezésedre konzultációnk alkalmával, mely minden esetben megelőzi a felkészítési szakaszt.


Ezt írták néhányan tanítványaink közül a tanfolyamról:

“Továbbtanulás céljából választottam a felvételi előkészítőt. Nagyon jól tudtam hasznosítani a tanultakat, sok újat tanultam és fel is vettek oda, ahova elsőre jelentkeztem. Hasonló céllal bárkinek tudom ajánlani.” (Eifert András Szilveszter)


“Örülök, hogy rátaláltam a sulitokra. Olyan helyet kerestem, ahol nem a szokásos korrektúra zajlik, hanem rendes képzés van a fejbúbtól a lábujjig :-)” (Attila)


Nekem a továbbtanulás volt az első cél, szerettem volna megismerni a Mariann által oktatott vegyes technikák és vizuális kommunikációs eszközöket, megismerni a művészeti oktatásban tevékenykedők látásmódját, mi az amire a figyelem középpontját helyeznem kell. Felvételi mappám sikert aratott az első felvételimen, a későbbiekben pedig alkalmassági vizsgán meg sem kellett mutatnom már a mappám tartalmát, mivel a rajzi  készségem alapján felvételt nyertem, amit Mariann metodikai felépítésére alapozva készítettem el, ezt bármikor magabiztossággal tudom hasznosítani.” (Pancsa Emese)

Felvételi előkészítő

egyéni
megbeszéles szerint

Foglalkozás ideje:
3 óra / alkalom
Egyeztetett
időpontokban

Jelentkezni folyamatosan lehet!

Jelentkezés Konzultáció