Haladó tanfolyam

Mutasd meg magad

 

Azok akik elvégezték a stúdió alapozó tanfolyamát, tovább is képezhetik magukat. Erre lehetőségük nyílik akár festészeti, akár grafikai, akár tervezési irányban is, legyen az formatan, enteriőr…

Ez a tanfolyam egyéni konstrukcióban, a jelentkező adottságainak, igényeinek, tudás szintjének megfelelő anyag elkészítését, és gyakorlatba való beépülését célozza meg. Javasolt egy magas színvonal eléréséhez, és egy egyéni megjelenés kialakításához. Ajánljuk azoknak is, akik esztétikailag is kielégítő időtöltésben kívánnak fejlődni.

A tanfolyam témakörei között szerepel a csendélet festés, enteriőr, tájkép festészet és élőmodell utáni festészet. A tanfolyam célja, hogy a résztvevőt a legváltozatosabb festészeti technikával megismertesse művészettörténeti kapcsolódással. Tanfolyamunk koncepciója a kompozíció tudatos tervezése és számtalan technika akár vegyes alkalmazása. A megismert technikák által a résztvevő többet tud megmutatni gondolatvilágából. A foglalkozásokon korszerű, és látványos munkák készülnek.


Az alábbi ismeretek sajátíthatók el:

  • Képszerkesztés
  • Technikák
  • Eszközkezelés
  • Színkeverési módok
  • Térrekonstrukció
  • Tervezési feladatok
  • A szín szerepe a lakberendezésben
  • Szabványismeretek
  • Forma és tárgytervezés
  • Lakástextil tervezés

A résztvevő a tanfolyamon kialakíthatja egyéni forma- és színvilágát, kipróbálhatja magát síkon és térben, a különleges grafikai és festészeti technikák és kompozíciós megoldások alkalmazásával. A tanfolyamon a résztvevő a természet arányait és a természet által kínált motivációs lehetőségeket alakítja a saját formavilágára a képzésen tanult technikai eljárásokkal. A tanfolyam nem csupán azok számára nyújt lehetőséget, akik valamilyen felsőfokú továbbképzésre jelentkeznek, hanem bárkinek – bármilyen életkorban ajánljuk.


Ezt írták néhányan tanítványaink közül a tanfolyamról:

“Nincs két egyforma óra, mindig új technikával tudok megismerkedni, ami remélem hozzásegít abban, hogy kialakítsam a saját stílusomat és megismerjem a hozzám legközelebb álló festési módokat.” (Farkas Kinga)


“Két szóban összefoglalva: felpörget és inspirál! Mindenkinek ajánlani tudom, aki kikapcsolódna, de értelmes és hasznos időtöltést keres.” (K. Balázs)


“Mariann tanítási stílusa, folyamatos instrukciója, ismétlődő türelmes korrekciója – még ha már 17-szer ugyan azt a hibát is követtem el :), és a mély művészeti ismerete amit velem is mindig megosztott a  tárgyhoz tartozó témára, segített nekem abban hogy most már önállóan is tudok dolgozni a festményeimen, mivel amiket a Stúdióban megtanított Mariann, folyamatosan mennek a fejemben ahogy festek és segítenek hogy  kritikusan szemléljék saját munkámat. Még az elején, azért tartottam az önálló festéstől, mert mindig attól féltem hogy valahogy elrontom a folyamatban amit már megcsináltam, de az egyik kedvenc amit Mariann megtanított az hogy, “Nincs elrontott festmény, csak befejezetlen.” És mind amit a Stúdióban megtanultam, segített abban hogy most be tudok fejezni a saját festményemet és tetszik is amit látok a végén.” (Rossikhina D.)


“Ha valaki tényleg ezzel szeretne foglalkozni komolyan, annak jó ismereteket ad, mindent amit tudnia kell róla, hogy saját útján elinduljon, aki meg hobbi szinten csinálja, annak is egy másfajta belátást nyújt, másfajta megközelítést a festészethez, alap dolgokat, amit nem árt, ha tud.. és később hasznosíthat.” (Andi)


“A látásmódomat változtatta meg. Kinyílt előttem egy olyan világ, amiben eddig is éltem, de nem tudatosultak a gyönyörű formák, anyagok és színek. Mindhármat alkalmazom alkotásaimban, amiket minden szabad pillanatomban, nagy élvezettel tervezek és készítek. Az életem egy új arculata épül ki, és ehhez Mariann és a WWM Studio rajziskola adta meg az alapokat és az inspirációt.” (Dr. H. Márta)

Haladó tanfolyam

75.000
30 óra

Foglalkozás ideje:
3 óra / alkalom
H + P 17:00-20:00 |
SZE 09:00-12:00

Jelentkezni folyamatosan lehet!

Jelentkezés